Rey Logistics este partenerul la care apelezi cand ai nevoie de un transport. Este specialistul in transporturi, ce ofera servicii de intermediere si expeditie pentru orice tip de marfuri, la orice destinatie. Suntem tipul de partener pe care te poti baza oricand si suntem alaturi de tine pe tot parcursul drumului, un drum lung, insa vazut mult mai simplu prin intermediul nostru. Suntem aici pentru a-ti oferi cea mai buna solutie in ceea ce priveste transportul in activitatile de transport pe care le desfasori.

Vrem sa ne dezvoltam continuu atat structura cat si calitatea si complexitatea serviciilor si sa ajungem in curand in topul celor mai bune companii de transport din Romania. Credem ca datorita personalului specializat si al unei comunicari eficiente putem face fata cu succes oricarei situatii, mentinand o legatura permanenta cu expeditorii si cu transportatorii nostri.

Inca de la infiintare ne-am stabilit atingerea unui grad inalt de profesionalism si competenta. Am ales sa furinzam clientilor nostri servicii de calitate, pline de profesionalism si sa ne indreptam atentia in principal pe nevoile acestora.

Ne-am stabilit o misiune, si anume aceea de a ne folosi constructiv si eficient de ceea cu ce suntem inzestrati si anume, forta de a transforma in realitate orice ne-am propus la nivel mental.


SERIOZITATE. RECEPTIVITATE

Aducem un plus de eficienta companiilor carora le furnizam servicii. Le oferim rezultate mai bune, rezultate masurabile si ii ajutam sa isi justifice singuri increderea ce ne-au acordat-o de la bun inceput. Suntem tineri, entuziasti si creativi. Suntem la inceput de drum, insa vrem sa ne dezvoltam si sa obtinem excelenta alaturi de voi.


RESPONSABILITATE. FLEXIBILITATE

Doua aspecte ce ne ajuta sa evoluam si sa dezvoltam aceasta afacere intr-un mod cat mai sanatos. Vrem sa minimizam riscurile la care suntem supusi aplicand cele mai moderne si inovative strategii si tehnologii. Ne asumam raspunderea pentru fiecare decizie luata si incercam sa ne pliem pe nevoile clientilor cat mai bine.


SIGURANTA. PROMPTITUDINE

Oferim cele mai bune servicii de transport. Oferim un transport in siguranta si eficient. Consideram ca timpul este cea mai importanta variabila ce trebuie luata mereu in considerare. Ajungem mereu la timp si suntem acolo pentru client.


PROFESIONALISM. COLABORARE. CALITATE

Avem o politica deschisa din punct de vedere al costurilor. Suntem orientati catre satisfacerea cerintelor clientilor si catre dezvoltarea unor relatii de lunga durata cu partenerii. Ne bazam pe incredere, respect si sprijin reciproc. Am ales sa implementam cele mai bune metode de lucru pentru a oferi cele mai bune servicii, la cel mai inalt standard cunoscut.